Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

White Christmas Party

White Christmas Party

Heb jij tweede kerstdag nog geen plannen. Vind je het leuk andere mensen te ontmoeten en hou je van heerlijk eten? Tweede kerstdag organiseert Nieuwe Hoop voor de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht een kerstfeestje én jij bent bij deze van harte uitgenodig om met ons mee te doen!

Hoe werkt het?
Je neemt je eigen favoriete gerecht mee om te delen met anderen. We maken er een groot lopend buffet van. Neem zoveel mensen mee als je wilt maar geef je wel even op via fabienne[at]nieuwehoop.nl

Wanneer?  26 december
Hoe laat?   Deur open vanaf 16:30 uur
Waar?         Nieuwe Hoop ‘t Hart – Reeweg 79
Kosten:       Gratis

Wanneer?
26 december 2017 van 16.30 tot 00.00 uur
Organisator
Nieuwe Hoop
Locatie:
Nieuwe Hoop ‘t Hart – Reeweg 79
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.