Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ontmoeting op 2e kerstdag

Ontmoeting op 2e kerstdag

Ook in 2017 opent de Elimkerk haar deuren op Tweede Kerstdag, voor een ieder die met Kerst alleen is. Iedereen van binnen en buiten de kerk is welkom. Onder het genot van een hapje en een drankje ontmoeten we elkaar.

Je kunt de gehele middag in en uitlopen.
Voor meer informatie neem gerust contact op.

Wanneer?
26 december 2017 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Geurt en Ria van de Haar
078-6821260
r.vandehaar@kpnmail.nl
Locatie:
Elimkerk, Jan Wissenslaan 7
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.