Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cascade Filmavond - Beauty and the Beast

Cascade Filmavond - Beauty and the Beast

Kom in de kerstvakantie met al je vrienden en vriendinnen naar de Cascade filmavond voor de prachtige film ‘Beauty and the Beast’. Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit het bekende sprookje komen opnieuw tot leven in een spectaculaire live-action versie van ‘Beauty and the Beast’. Deze film

vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.

De film duurt 123 minuten en bevat een pauze. Engels gesproken / Nederlands ondertiteld en geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

Geen administratiekosten
Bij de filmmiddagen- en avonden rekenen wij geen administratiekosten. Deze worden bij het bevestigen van de bestelling van het totaal afgehaald. Kaarten zijn te reserveren via de website.

Wanneer?
27 december 2017 van 19.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.