Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... een oliebol

Koffie met... een oliebol

Koffie met... is een laagdrempelige reeks koffieochtenden, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen. Rondom de feestdagen staat ons programma even op een laag pitje. De koffie met... is er wel deze ochtend, mét een lekkere oliebol. Komt u ook een praatje maken?

Praktische informatie
Datum: donderdag 28 december
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Toegang: Gratis

Kom gezellig langs. De koffie staat klaar!

Wanneer?
28 december 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.