Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nieuwjaarsduik

Nieuwjaarsduik

Wilt u het nieuwe jaar ook met een frisse start beginnen?
Doe dan mee aan de Nieuwjaarsduik in Hendrik-Ido-Ambacht. Unox heeft voor de 5e keer op rij de Nieuwjaarsduik van 2018 in Hendrik-Ido-Ambacht erkend als een officiële Unox Nieuwjaarsduik.

Opnieuw kan het nieuwe jaar met een frisse duik worden gestart in Hendrik-Ido-Ambacht. De Nieuwjaarsduik vindt plaats op maandag 1 januari 2018 aan het zwemstrandje in het Sandelingenpark. Vanaf 13.00 uur zijn deelnemers en kijkers welkom bij Happy Italy. Om 14.00 uur geeft burgemeester Heijkoop het startschot nadat de duikers hun spieren hebben kunnen opwarmen door de warming-up die door Mike Oudshoorn Fitness wordt verzorgd.

Als je mee wilt duiken, kan je je alvast aanmelden via het inschrijfformulier dat te vinden is op www.nieuwjaarsduikhia.nl. Er is geen minimumleeftijd voor kinderen, maar moeten wel onder begeleiding van een volwassene het water in gaan. De 250e inschrijver ontvangt een dinerbon voor twee personen van Happy Italy, net als de origineelst verklede man/vrouw én groep. Omdat dit het eerste lustrum is van de duik, krijgen degenen die vijf certificaten kunnen overleggen mét van elk jaar een foto van hun deelname aan deze duik een mooie attentie.

Op de dag zelf kan je je ook nog aanmelden, maar kom dan zeker op tijd, zodat je rond half 2 mee kunt doen met de warming-up. Alle deelnemers krijgen de officiële oranje Unox-muts, een certificaat van deelname en warme erwtensoep, van hoe kan het ook anders, Unox. De duik zelf is gratis; giften zullen worden geschonken aan het goede doel Stichting Lach voor een Dag. Deze stichting schenkt hele zieke kinderen een formidabele dag waar een leuke theatervoorstelling altijd deel van uitmaakt.

Ook aan de kinderen is natuurlijk weer gedacht. Junior, de mascotte van de stichting Lach voor een Dag is aanwezig, net als Diana’s Schminkpaleis en de clown Jako. Tevens kunnen de kinderen terecht in de speeltuin ‘Adventureland’. Na de duik is er nog een gezellige afterparty bij Happy Italy, waarbij DJ Peter weer voor de muziek zorgt. Het precieze programma is te vinden op de website.

Wanneer?
1 januari 2018 van 14.00 tot 00.00 uur
Locatie:
bij Happy Italy
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.