Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hi5After school - Eetbare vuurpijl (8-12 jaar)

Hi5After school - Eetbare vuurpijl (8-12 jaar)

Happy new year! Ook bij HI5 gaan we knallend het nieuwe jaar in! En nee, niet met echt vuurwerk. We gaan onze eigen vuurpijlen maken met worstjes in bladerdeeg of met heerlijke spekjes! Lijkt het je leuk om mee te doen, geef je dan snel op!

Uiteraard is er van 14.00-17.00 uur ook de mogelijkheid om naar de inloop te komen.

Opgeven doe je via de website.

Wanneer?
3 januari 2018 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Baxhuis, Hoge Kade 58
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.