Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Leni Groen

Koffie met... Leni Groen

Leni Groen exposeert in de bieb en vertelt over haar passie tijdens deze koffie ochtend
Lenie Groen tekent en schildert al jaren. In de maand januari exposeert zij haar werken in de bibliotheek en tijdens deze koffie ochtend vertelt ze over haar passie. Dit vertelt ze over haar zelf: 'Tekenen, schilderen, tentoonstelling en museum bezoek zijn mijn favoriete bezigheden. In mijn werk speelt fantasie een belangrijke rol. Door een vlek of een lijn kan zomaar iets ontstaan, zeker bij tekenen is zomaar een krabbel vaak het begin van een hele tekening, dat maakt het spannend. Bij het schilderen ligt dat iets anders, daarvoor ga ik vaak eerst in mijn oefenboek aan de slag. Lekker vlekken en krassen, vrij en blij, waarna later het schilderij tot stand komt. Ook het wereld gebeuren: zo heb ik het vluchtelingenkamp in Calais geschilderd, moest ik ook opeens allemaal tenten schilderen?. Acryl is voor het schilderen mijn favoriete materiaal en voor de tekeningen potlood, krijt en conté.'

Nieuwsgierig naar het verhaal van Lenie? Kom dan gezellig langs!

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum en tijd: donderdag 4 januari van 10.30 - 12.00 uur
Toegang: Gratis | aanmelden niet nodig

Wanneer?
4 januari 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.