Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hi5After school - Vuurwerk in de lucht (8-12 jaar)

Hi5After school - Vuurwerk in de lucht (8-12 jaar)

Dit keer maken we niet een eetbare vuurpijl, maar maken we een lucht vol vuurwerk op papier! Ben je benieuwd hoe dat er uit gaat zien? Doe dan gezellig mee! Je hoeft je voor deze activiteit niet op te geven.

Uiteraard is er van 14.00 - 17.00 uur de mogelijkheid om naar de inloop te komen.

Wanneer?
10 januari 2018 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Baxhuis, Hoge Kade 58
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.