Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hi5After school - Pooltoernooi (8-12 jaar)

Hi5After school - Pooltoernooi (8-12 jaar)

Ben jij goed in poolen? Kom dan je pool skills laten zien bij het pooltoernooi! Wordt jij de echte poolkampioen, die er met de beker vandoor gaat?! Geef je dan snel op. Er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen.

Uiteraard is er van 14.00 - 17.00 uur de mogelijkheid om naar de inloop te komen.

Opgeven doe je via de website.

Wanneer?
17 januari 2018 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Baxhuis, Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.