Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start KunstKids Theater (groep 1-2)

Start KunstKids Theater (groep 1-2)

Vind je het heerlijk om in de spotlight te staan?
Houd je van toneelspelen of moet je juist leren iets meer op de voorgrond te treden? Geef je dan snel op voor de workshop theater. Tijdens de 4 lessen werken we naar een kleine uitvoering toe. Uiteraard staat plezier tijdens de lessen op de eerste plaats!

De uitvoering wordt gefilmd en/of gefotografeerd en een week tentoongesteld in het Hi5 Minimuseum in de week van 16-24 februari in het Historisch genootschap. Alle ouders en kinderen die in periode 3 van KunstKids met workshops hebben meegedaan, worden via een aparte brief uitgenodigd voor de opening.

Culturele workshops na schooltijd voor kinderen uit Hendrik-Ido-Ambacht.
Iedere maandag tussen 22-01-2018 en 12-02-2018 van 15:45 tot 16:30 uur.

Opgeven doe je via de website.

Wanneer?
22 januari 2018 van 15.45 tot 16.30 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Cbs De Tweestroom, Jan Wissenslaan 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.