Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start KunstKids Gitaar (groep 5-6)

Start KunstKids Gitaar (groep 5-6)

Pak nu je kans! Speciaal voor kinderen die geen ervaring hebben met gitaarspelen, is er 4 weken lang een kennismakingsworkshop. Na 4 weken ken je de beginselen van dit mooie instrument. Er wordt voor deze workshop een eigen bijdrage gevraagd van €13,- Dit kan tijdens de eerste les contant bij de Ambachtse muziekschool worden betaald.

Er worden foto's gemaakt  en de kinderen mogen optreden in het Hi5 Minimuseum in de week van 16-24 februari in het Historisch genootschap. Alle ouders en kinderen die in periode 3 van KunstKids met workshops hebben meegedaan, worden via een aparte brief uitgenodigd voor de opening.

Culturele workshops na schooltijd voor kinderen uit Hendrik-Ido-Ambacht.
Iedere dinsdag tussen 23-01-2018 en 13-02-2018 van 15:45 tot 16:45 uur.

Opgeven doe je via de website. (Deze workshop is vol)

Wanneer?
23 januari 2018 van 15.45 tot 16.45 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Ambachtse Muziekschool, Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.