Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start KunstKids Dansfeest (groep 1-2)

Start KunstKids Dansfeest (groep 1-2)

Ben je gek op bewegen, springen en muziek?
Dan is de workshop dansfeest perfect voor jou! Op gezellige muziek leer je de basis van algemene dansvorming. Trek makkelijk zittende kleding en gymschoenen aan. Tijdens de laatste les mogen ouders de laatste 10 minuten komen kijken naar een kleine uitvoering.

De uitvoering wordt gefilmd en een week tentoongesteld in het Hi5 Minimuseum in de week van 16-24 februari in het Historisch genootschap. Alle ouders en kinderen die in periode 3 van KunstKids met workshops hebben meegedaan, worden via een aparte brief uitgenodigd voor de opening.

Culturele workshops na schooltijd voor kinderen uit Hendrik-Ido-Ambacht.
Iedere dinsdag tussen 23-01-2018 en 13-02-2018 van 16:00 tot 16:45 uur.

Opgeven doe je via de website.

Wanneer?
23 januari 2018 van 16.00 tot 16.45 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Obs de Dukdalf, Jan Wissenslaan 9
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.