Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start KunstKids Natuur in de winter (groep 3-4)

Start KunstKids Natuur in de winter (groep 3-4)

Een actieve workshop met elke week een ander thema over de natuur
Je gaat aan de slag met vogels en vogelvoer, dieren in hun winterslaap, bomen in de winter en nog veel meer leuke onderwerpen. De workshop zal deels binnen en mits het weer het toelaat, deels buiten plaatsvinden.

Er zullen foto's gemaakt worden en de gemaakte werkjes worden een week tentoongesteld in het Hi5Minimuseum. Het Hi5Minimuseum vindt in de week van 16-24 fbruari plaats in het historisch genootschap. Ouders en kinderen die in periode 3 van KunstKids hebben meegedaan, krijgen een aparte uitnodiging.

Culturele workshops na schooltijd voor kinderen uit Hendrik-Ido-Ambacht.
Iedere woensdag tussen 24-01-2018 en 14-02-2018 van 15:00 tot 16:00 uur.

Opgeven doe je via de website.

Wanneer?
24 januari 2018 van 15.00 tot 16.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Baxhuis, Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.