Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cascade filmavond (12+)

Cascade filmavond (12+)

Voor de eerste filmavond van 2018 is een Nederlandse film geselecteerd; 'Onze Jongens' met Jim Bakkum en Martijn Fischer.

Jorrit heeft het moeilijk als hij na jaren weer terugkeert in Nederland. Zijn ex-vrouw wil hem niet meer zien en zijn zoontje is teleurgesteld in hem. Als vriend Bas ziet dat Jorrit in de smaak valt bij de dames, stopt hij met zijn klusbedrijf en beginnen ze met strippen. Al snel stromingen de boekingen binnen met alle gevolgen van dien.

De film duurt 110 minuten en bevat een pauze. Geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

Bij de filmavonden rekenen wij geen administratiekosten. Deze worden bij het bevestigen van de bestelling van het totaal afgehaald. Kaartjes à 6,- euro zijn te reserveren via de website of bel naar 078-6819230.

Wanneer?
24 januari 2018 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Cultureel Centrum Cascade
Locatie:
Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.