Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start KunstKids Afvalkunst (groep 3-4)

Start KunstKids Afvalkunst (groep 3-4)

Wie had er gedacht dat je van afval een kunstwerk kan maken!
Ga heerlijk aan de slag met een berg verschillende materialen en creeer na 4 weken een waar kunstwerk. Er komen een aantal technieken, zoals lijmen, timmeren en verven aanbod om tot iets moois te komen.

De kunstwerken worden een week lang tentoongesteld in het Hi5 Minimuseum in de week van 16-23 februari 2018 in het historisch genootschap. Ouders van kinderen die in periode 3 aan KunstKids meedoen krijgen een uitnodiging voor de opening van het Hi5 Minimuseum via de mail/post.

Culturele workshops na schooltijd voor kinderen uit Hendrik-Ido-Ambacht.
Iedere donderdag tussen 25-01-2018 en 15-02-2018 van 16:00 tot 17:00 uur.

Opgeven doe je via de website.

Wanneer?
25 januari 2018 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
CBS de Meander, Bekestein 54-56
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.