Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... de Nationale Voorleesdagen

Koffie met... de Nationale Voorleesdagen

Voorlezen aan je (klein)kind, hoe doe je dat?
Voorlezen is van groot belang voor de taalontwikkeling van onze (klein)kinderen. Inge van der Kolk, leesconsulent voor de basisscholen in de regio, komt deze ochtend vertellen hoe je op een goede manier kunt voorlezen aan je (klein)kinderen. Alle opa's, oma's vaders, moeders, ooms en tantes: jullie zijn van harte welkom!

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum en tijd: donderdag 25 januari van 10.30 tot 12.00 uur
Toegang: Gratis

Wanneer?
25 januari 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.