Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Week van Cascade

Week van Cascade

In september 2017 opende Cascade het nieuwe theaterseizoen met een spectaculair avondvullend programma. Hiermee gaven ze het startsein voor alle feestelijke activiteiten rondom het 20-jarig jubileum van Cascade. In 2018 gaan ze gewoon door met feesten! Het jubileumjaar van Cascade krijgt een vervolg met een gevarieerde feestweek van maandag 22 januari tot en met zaterdag 27 januari. 

Programma feestweek

 • Maandag 22 januari van 13.30 tot 16.00 uur – Schilderclub Sara in Cascade (Victoriazaal, 2e verd.)
  De cursisten van Schilderclub Sara verkopen ongeveer 50 van de door hen geproduceerde kunstwerken tijdens deze open middag. Kom vrijblijvend binnenlopen om kunst te kijken en te kopen voor een zacht prijsje!
 • Maandag 22 januari van 16.00 tot 17.00 uur – Buurt on the Move Sportmix in de Sophiahal
  Maandag 22 januari van 16.00 tot 17.00 uur – Buurt on the Move Sportmix in de Ridderhal
  Lekker naschools sporten voor kinderen van de groepen 3 t/m 8! Kom gratis en vrijblijvend kennismaken met Buurt on the Move Sportmix (georganiseerd door Hi5Ambacht) op deze locaties.
 • Dinsdag 23 januari van 09.30 tot 12.00 uur – Schilderclub Sara in Cascade (Victoriazaal, 2e verd.)
  De cursisten van Schilderclub Sara verkopen ongeveer 50 van de door hen geproduceerde kunstwerken tijdens deze open middag. Kom vrijblijvend binnenlopen om kunst te kijken en te kopen voor een zacht prijsje!
 • Dinsdag 23 januari van 17.15 tot 18.30 uur – Zaalvoetbal voor kids van 12 t/m 15 jaar in de Sophiahal.
  Altijd al willen zaalvoetballen? Je kunt gratis meedoen en alvast kennismaken met je medespelers.
 • Woensdag 24 januari start om 20.00 de film ‘Onze Jongens’ (12+) in Cascade
  Deze Nederlandse komedie (met Jim Bakkum in de hoofdrol) gaat over Jorrit die na een mislukte carrière bij een klusbedrijf als stripper aan de slag gaat, met alle gevolgen van dien. Kaartjes à 6 euro bestel je online bij Cascade of bel naar 078-6819230.
 • Vrijdag 26 januari van 16.30 tot 17.30 uur – Club Extra in de Ridderhal
  Dit is een bewegingsprogramma voor kinderen van 6 tot 12 jaar die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het sporten. Kom gewoon na school even binnenlopen en kijken of je zin hebt om mee te doen! (georganiseerd door Hi5Ambacht, meer info vind je hier)
 • Vrijdag 26 januari vanaf 20.15 uur – Fernando Lameirinhas met ‘7’ in Cascade
  Dit theaterconcert geeft de feestweek van Cascade een internationaal tintje. Fernando Lameirinhas trakteert de bezoekers op het Nederlandse lied, maar bezingt ook de Portugese Fado zoals alleen hij dat kan. Kaartjes à 19,00 zijn hier online te reserveren of bel naar 078-6819230.
 • Zaterdag 27 januari van 21.00 tot 01.00 uur – Feestavond in Cascade (besloten en 18+).
  Dit feest is speciaal voor alle vrijwilligers en leden van de verenigingen die hun thuisbasis hebben in Cascade, de Ridderhal en de Sophiahal. Geniet van een fantastische avond met een lekker  welkomstdrankje en onze dj die je meeneemt op een muzikale trip langs 20 jaar Cascade. Locatie: Grand cafe BOVEN (foyer 1e verd.) Tickets bestel je via de website voor een speciaal jubileumprijsje van 2,- euro!
Wanneer?
Van 22 januari 2018 00.00 uur tot 27 januari 2018 00.00 uur
Organisator
Cascade
Locatie:
Cascade, Hoge Kade 50 (en meer zie bovenstaand)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.