Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Anja Bruikers

Koffie met... Anja Bruikers

Dwalen door verhalen; gespreksboek voor dementerenden
Dwalen door verhalen is speciaal gemaakt voor mensen die vergeetachtig beginnen te worden. Twintig prachtige platen herinneren aan momenten van elke dag. Dwalen door verhalen geeft houvast. De platen en teksten kunnen helpen om met elkaar iets te delen over het dagelijks leven, Bijbelse verhalen of herinneringen aan vroeger. Anja Bruijkers komt deze ochtend vertellen over het boek en hoe je het kunt gebruiken in je eigen situatie. Welkom!

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum en tijd: donderdag 1 februari van 10.30 tot 12.00 uur
Toegang: Gratis

Wanneer?
1 februari 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.