Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Ingrid Brouwer

Koffie met... Ingrid Brouwer

Diëtiste vertelt over suikers/koolhydraten in onze voeding
Koolhydraten zijn zetmeel en suikers. Ze zitten in bijna alles wat je eet. Je lichaam verandert koolhydraten in bloedsuiker. Je hebt ze dus nodig om te leven, maar je kunt wel kiezen hoeveel koolhydraten je eet, en welke soort. Diëtiste Ingrid Brouwer geeft advies tijdens deze Koffie met...

Koffie met..
Koffie met... is een laagdrempelige reeks koffieochtenden, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum en tijd: Donderdag 8 februari van 10.30 - 12.00 uur

Wanneer?
8 februari 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.