Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Première van beelden uit de jaren '70 in campagnehuis SGP-ChristenUnie

Première van beelden uit de jaren '70 in campagnehuis SGP-ChristenUnie

Ambacht is enorm veranderd in de afgelopen tientallen jaren. 15.000 inwoners in de zeventiger jaren, ruim 30.000 inwoners in 2018. Hoe zag de Schoof er toen ook al weer uit, stemden we toen ook met een rood potlood en kent u het Groene Kruis gebouw nog?

Een unieke terugblik op Ambacht in de zeventiger jaren, zo mag de avond die op maandag 12 februari georganiseerd wordt over dit onderwerp wel genoemd worden. Speciaal voor deze avond heeft Arie Verhoeven, bekend van de Ambachtse vertellingen, een terugblik samengesteld op de zeventiger jaren. Vanuit een verrassende invalshoek kijkt u terug op een rijkdom aan gebeurtenissen uit uw jeugd en op het leven van uw ouders.

 Na de pauze worden de bezoekers getrakteerd op unieke beelden uit de jaren zeventig. Dirk van Namen heeft de film, 'Een andere kijk op Ambacht' opgespoord. Van Namen: 'Je ziet plaatsen en gebeurtenissen die geladen zijn met betekenis, zoals de Krommeweg die zich door het schemerend verleden slingert. De aangifte van de 15.000ste inwoner in 1972.

Je bent als het ware aanwezig bij een raadsvergadering en getuige van een levendig consult in het Groene Kruisgebouw. Je ziet  kerken, scholen, de Blije Borgh en ga zo maar door.’ Deze avond wordt georganiseerd door de SGP-ChristenUnie en is voor iedereen gratis toegankelijk. Lijsttrekker André Flach zal ingaan op het thema  ‘toen en nu’ en er zijn ouderwets gezellige lekkernijen.

De avond op 12 februari start om 19:45 uur. (inloop 19:15 uur) in het Campagnehuis.

Foto: Arie Verhoeven (links) en Dirk van Namen leveren een bijdrage aan deze avond. Beeld: SGP-ChristenUnie

Wanneer?
12 februari 2018 van 19.45 tot 00.00 uur
Organisator
SGP-ChristenUnie
Locatie:
Campagnehuis, Nijverheidsweg 75
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.