Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

40-dagentijd - 1e Verspers

40-dagentijd - 1e Verspers

In de veertigdagentijd is het traditie om in De Ark vespers te houden, die worden geleid door de predikanten van De Ark en De Open Hof. Steeds staat één thema centraal en zoeken we naar passende verbeeldingen.

Een vesper duurt ongeveer een half uur. Na het psalmgebed en de Bijbellezing is er stilte en sluiten we af met gebeden.

Wanneer?
14 februari 2018 van 19.30 tot 20.00 uur
Organisator
De Ark en De Open Hof
Locatie:
De Ark aan de Olijfgaarde 12
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.