Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Cees van Meerten

Koffie met... Cees van Meerten

Cees van Meerten Exposeert deze maand in de bibliotheek en vertelt over zijn passie: fotografie
De gehele maand februari exposeert Cees van Meerten een selectie van zijn werk in de bibliotheek. Cees van Meerten is actief binnen Kunstcafé Drechtsteden, een ontmoetingsplek voor kunstenaars en kunstliefhebbers. Tijdens deze koffie met... ochtend kun je zijn werk bewonderen in gesprek gaan met deze beeldend kunstenaar. De koffie staat klaar!

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum en tijd: donderdag 15 februari van 10.30 tot 12.00 uur
Toegang: Gratis | vrije inloop

Wanneer?
15 februari 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.