Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Profetische zondag bij I AM

Profetische zondag bij I AM

Leren profeteren?
Er is koffie vanaf 10.15 uur en 10.30 uur starten we. U / Jij bent van harte welkom bij deze bijzondere samenkomst. We beginnen met een algemeen deel waarin kort en krachtig onderwijs wordt gegeven over profetie.

Daarna zijn er diverse workshops zoals:
- leren profeteren,
- muziek (neem je instrument mee),
- kunst,
- dromen en beelden
- profetisch bidden

Voor de kids hebben we twee professionele dansers uitgenodigd van dansschool Elevate, die een hip hop- en aanbiddingsdansworkshop gaan geven.  

Wanneer?
18 februari 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
I AM
info@iamloved.nl
Locatie:
Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.