Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

SGP-ChristenUnie organiseert bijeenkomst: ‘Ik kom uit Ambacht. ’

SGP-ChristenUnie organiseert bijeenkomst: ‘Ik kom uit Ambacht. ’

Bestaat er een Ambachtse identiteit? En wat is dat dan? Wat maakt ons dorp zo anders dan Zwijndrecht of Ridderkerk? Hebt u, heb jij daar een mening over of wil je horen wat daar over gezegd wordt.

‘Ik kom uit Ambacht’, dat is het thema van een gezellige avond op D.V. 22 februari waarop het dorpse karakter van Hendrik-Ido-Ambacht centraal staat. Na een korte inleiding van de lijsttrekker van de SGP-ChristenUnie, André Flach, willen we die avond met uw/jouw hulp proberen het dorpse karakter in foto’s uit te beelden. Dat is natuurlijk nog niet alles. Tijdens de avond is er een muzikaal intermezzo door  de Ambachtse pianovirtuoos Laurence Fierens  die al op 16-jarige  leeftijd het Nederlands Premiere concours won. Aan het eind van de avond wacht nog een verrassing.

Lijsttrekker André Flach doet dan een verrassende onthulling van een nieuwe en unieke aanvulling op de identiteit van Hendrik-Ido-Ambacht. Het Perenlaantje en de geschiedenis van de scheepssloperijen spelen hierin een belangrijke rol. Flach met een glimlach: “Ik kan daar nu verder niets over zeggen, samen met Erik van Hartingsveldt is dit in het diepste geheim voorbereid, maar laat ik dit zeggen, bezoekers zullen geen spijt krijgen als ze bij dit ‘historische’ moment aanwezig zijn geweest.”

De avond in het campagnehuis van de SGP-ChristenUnie start om 19:45 uur  en is gratis toegankelijk voor iedere echte Ambachter. Inloop is vanaf 19:15 uur.  Iedere bezoeker krijgt een bijzondere verrassing mee naar huis! Het adres is Nijverheidsweg 75.  Vanwege de verwachte drukte is het fijn als u zich aanmeldt via het evenement op de Facebookpagina van de SGP-ChristenUnie Hendrik-Ido-Ambacht of door een mail te sturen naar onderstaand e-mail adres

Wanneer?
22 februari 2018 van 19.45 tot 00.00 uur
Organisator
SGP-ChristenUnie
evanhartingsveldt@filternet.nl
Locatie:
Nijverheidsweg 75
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.