Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... bewegingscoach en fysiotherapeut

Koffie met... bewegingscoach en fysiotherapeut

Koffie met... Beweegcoach Anja Kraugman en fysiotherapeut Peter Postema
Hoe kun je valangst en de kans op vallen verminderen?

Ruim de helft van alle 65-plussers is bang om te vallen. Hierdoor vermijden zij activiteiten zoals wandelen, boodschappen doen of op bezoek gaan bij familie en vrienden. Beweegcoach Anja Kraugman en Peter Postema, fysiotherapeut GHC De Zeester, vertellen deze ochtend over de cursus Zicht op Evenwicht (start april), een effectieve cursus voor ouderen om valangst en val kans te verminderen (onderzoek Trimbos instituut).

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum en tijd: donderdag van 10.30 tot 12.00 uur
Toegang: Gratis | vrije inloop

Wanneer?
22 februari 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.