Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open podium - Toon je talent

Open podium - Toon je talent

Toon je talent!
Ben je student, heb je talent en zoek je een podium?

Dan zit je goed bij KunZt! KunZt organiseert regelmatig het KunZt Open Podium voor bijvoorbeeld zangers, koren, dichters, muzikanten, kleinkunstenaars, singer-songwriters en comedians. Hier kun je op een laagdrempelige manier podiumervaring opdoen in de gezellige bar van KunZt! Het volgende Open Podium is op vrijdag 23 februari 2018.

Meedoen?
Wil je je hiervoor inschrijven, neem dan contact op met de Ambachtse Muziekschool voor een inschrijfformulier en de voorwaarden. De deadline is 26 januari, 12.00 uur. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met j.pors@zwijndrecht.nl, telefoon:
(078) 770 35 91

Op een rijtje:
Deelnemers: Getalenteerde inwoners van Zwijndrecht en omgeving met enige podiumervaring vanaf 14 jaar
Publiek: Iedereen is welkom!
Waar: Kunzt in het Oude Raadhuis, Raadhuisplein 3, ingang zijde Burgemeester de Bruïnelaan.
Wanneer: Vrijdag 23 februari 2018, vanaf 20.00 uur (tijden onder voorbehoud)
Entree is gratis en iedereen is welkom.

Wanneer?
23 februari 2018 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Ambachtse Muziekschool
Locatie:
Kunzt in het Oude Raadhuis, Raadhuisplein 3 (Zwijndrecht)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.