Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vakantietopper - Superhelden

Vakantietopper - Superhelden

Vakantietopper in de voorjaarsvakantie met het thema Superhelden.

Je hoeft je ook deze vakantie niet te vervelen! Met het thema superhelden is er van alles te doen! Of je nou de uitdaging aangaat op het spidermanparcours, de laserstralenbaan of je eigen superheldenmasker maakt, er is iets leuks voor iedereen. Als je het leuk vindt, mag je verkleed komen als superheld! 

Inschrijven doe je via de website van Hi5.

Wil je niet in de rij staan op de dag zelf, schrijf je dan in en haal je kaartje op vrijdag 23 februari tussen 12.00-17.00 af op het kantoor.
Heb je daar geen tijd voor, kom dan op de dag zelf gezellig langs! Entree €2,-

Wanneer?
27 februari 2018 van 12.30 tot 14.30 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Sporthal de Ridderhal, Hoge Kade 60
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.