Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mobiel voor de vogels maken (6-12 jaar)

Mobiel voor de vogels maken (6-12 jaar)

Tuinvogels in de winter
In de voorjaarsvakantie komt een gids van 't Weetpunt in de bibliotheek om alles te vertellen over tuinvogels. Tijdens deze leerzame en creatieve middag kan je een leuke mobiel maken voor de vogels. Er mag natuurlijk iemand meekomen om je te helpen.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum en tijd: dinsdag 27 februari van 14:00 tot 15:30 uur
Leeftijd: 6 tot 12 jaar
Toegang: € 2,-
Aanmelden via de knop op de website of aan de balie van de bibliotheek

Wanneer?
27 februari 2018 van 14.00 tot 15.30 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.