Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cascade Filmavond - Dunkirk

Cascade Filmavond - Dunkirk

Vanavond vindt de tweede filmavond van dit jaar plaats. Deze avond wordt de film ‘Dunkirk’ vertoond.

De film vertelt het verhaal van de evacuatie van geallieerde troepen uit Duinkerken in 1940. Tijdens de Slag om Frankrijk werden Belgische, Britse en Franse soldaten door het Duitse leger vastgehouden op het strand en in de haven. De film werd genomineerd voor 3 Golden Globes en staat genomineerd voor 8 oscars, waaronder die voor beste film.

De film duurt 106 minuten en bevat een pauze. Geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

Geen administratiekosten
Bij de filmmiddagen- en avonden rekenen wij geen administratiekosten. Deze worden bij het bevestigen van de bestelling van het totaal afgehaald. Kaarten van € 6,00 pst. zijn te reserveren via de website.

Wanneer?
28 februari 2018 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Cascade, Hoge Kade 50
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.