Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cascade Kinderfilmmiddag met Sing

Cascade Kinderfilmmiddag met Sing

Kom in de voorjaarsvakantie met al je vrienden en vriendinnen naar de Cascade kidsfilmmiddag voor de animatiefilm ‘Sing’.

Het verhaal speelt zich af in een stad die bewoond wordt door dieren. Er wordt een talentenjacht georganiseerd door de koala Buster Moon. Hij is de trotse eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is geworden. Buster organiseert een talentenjacht als laatste kans om zijn geliefde theater te redden. Vijf finalisten staan in de spotlight: een muis die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant met plankenkoorts; een oververmoeide moeder van 25 biggetjes; een jonge gangster-gorilla die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje. Al deze dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen

De film duurt 108 minuten en bevat een pauze. Nederlands gesproken en geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Geen administratiekosten
Bij de filmmiddagen- en avonden rekenen wij geen administratiekosten. Deze worden bij het bevestigen van de bestelling van het totaal afgehaald. Een kaartje kost deze middag € 2,50 pst. Kaarten van te reserveren via de website.

Wanneer?
28 februari 2018 van 15.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.