Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Irene Damminga en Marcel Vaandrager

Koffie met... Irene Damminga en Marcel Vaandrager

Ze vertellen over hun werk en samenwerking en exposeren de hele maand in de bibliotheek.

Fotografe Irene Damminga's grote inspiratiebron is de rivier waaraan ze woont. Dichter Marcel Vaandrager schrijft al sinds zijn 12de gedichten en heeft in 2010 zijn eerste bundel uitgegeven. Ze hebben hun krachten gebundeld en o.a. samen een fotogedichten-verjaardagskalender uitgegeven.

Irene Damminga exposeert deze maand in de bibliotheek van Hendrik Ido Ambacht haar foto's van landschappen, in combinatie met gedichten van Marcel Vaandrager. Graag vertellen ze deze ochtend over hun passie, natuurlijk onder het genot van een kopje koffie.

Koffie met...
Koffie met... is een laagdrempelige reeks koffieochtenden, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen.

Praktische informatie
Datum: Donderdag 1 maart
Tijd: 10:30 - 12:00 uur
Locatie: Bibliotheek Hendrik Ido Ambacht
Toegang: gratis | aanmelden is niet nodig

Wanneer?
1 maart 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.