Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Slaan eerste paal nieuw zwembad

Slaan eerste paal nieuw zwembad

Op 5 maart wordt ceremonieel de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van zwembad De Louwert. In 2019 staat de oplevering van het nieuwe zwembad gepland. Wij willen de start van de nieuwbouw heel graag samen met de inwoners van Hendrik Ido Ambacht vieren. We nodigen u daarom uit om aanwezig te zijn bij dit feestelijke moment.

Datum: maandag 5 maart
Tijd: 13.00 uur
Plaats: Hoge Kade 70
Bent u erbij? Laat het weten via email

Wanneer?
5 maart 2018 van 13.00 tot 00.00 uur
Organisator
Ilse Burger - Gemeente
i.burgler@h-i-ambacht.nl
Locatie:
Hoge Kade 70
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.