Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Internationale Vrouwendag

Internationale Vrouwendag

In 2014 is Internationale Vrouwendag Hendrik Ido Ambacht opgericht door Marlies Bol-Haagsma. Met het organiseren van deze dag willen wij bijdragen aan het versterken van de onderlinge contacten van vrouwen in Hendrik-Ido-Ambacht. Vrouwen uit alle hoeken van onze samenleving: Hoog en laag opgeleid, actief op de arbeidsmarkt of full time huismoeder, religieus, spiritueel, werkeloos, studerend of genietend van een pensioen. Onze doelstelling is om vrouwen bij elkaar te brengen. Van elkaar en met elkaar te leren en daarmee het beste uit jezelf te halen.


Programma

 • 18.30 uur
  Ontvangst met prosecco & de 1e gang van het Walking diner. Jan Willem van En Verre pakt wederom weer uit!
 • 18.30 uur
  Roos Schlikker geeft in de Bibliotheek een lezing. Roos heeft een column in Kek Mama, Intermediair en Libelle en schuift regelmatig aan bij DWDD en 8 maart schuift ze aan bij ons.
 • 18.30 uur
  Diverse kraampjes *Bodylookz * Kamer 88 * Kinesiologie * Liat Adar * Nan * Spikes Fotografie * VoetZenSatie
 • 18.30 uur
  Hannah huidcoaches zijn aanwezig voor huidadvies
 • 21.00 uur
  DJ Red & Lesismore
 • 23.00 uur
  Einde van de avond

Tickets kosten 25,00 EUR + 1,53 EUR servicekosten en zijn te reserveren via de website.

Wanneer?
8 maart 2018 van 18.30 tot 23.00 uur
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.