Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

37e Ambacht bridge drive

37e Ambacht bridge drive

Bridgeclub ’t Ambacht houdt vandaag om 13:00 uur haar 37e Ambacht drive in Cultureel Centrum Cascade.

U kunt u nu inschrijven voor de HJS drive van bridgeclub ’t Ambacht via de website, waar u door in de linker kolom te klikken op “Agenda” en dan naar de datum 10 maart te gaan het inschrijfformulier vindt. Alle informatie vindt u in de flyer.

U kunt ook bellen met Monir van Pieterson tel. 06-46573649 of tel. Nico Bakker 06-19418145.

Wanneer?
10 maart 2018 van 13.00 tot 17.00 uur
Organisator
Bridgeclub t Ambacht
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.