Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopavond D66 met de winnaar van Heel Holland Bakt 2017

Inloopavond D66 met de winnaar van Heel Holland Bakt 2017

Hans Spitsbaard komt maandagavond 12 maart naar Cascade in H-I-Ambacht.
Hij zal zijn verhaal vertellen over hoe deze overwinning zijn leven heeft veranderd. Daarnaast zal hij ingaan op de vraag welke rol de gemeente heeft bij de ondersteuning van jonge startende ondernemers. Natuurlijk neemt hij zijn net uitgekomen kookboek mee!

Uiteraard kan iedereen daarna vragen stellen aan deze bekende Nederlander. 
Iedereen is van harte welkom op deze inloopavond van D66 Hendrik-Ido-Ambacht.

Wanneer?
12 maart 2018 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
D66 Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Cascade, Hoge Kade 50
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.