Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Broodje met Carola Schouten

Broodje met Carola Schouten

Vandaag komt Carola Schouten, vicepremier namens de ChristenUnie, naar Hendrik-Ido-Ambacht. Altijd al de hand willen schudden van de vicepremier, of haar een vraag willen stellen? Geef u dan op voor de lunch die de SGP ChristenUnie in hun campagnehuis organiseert van 12.00 tot 13.00 uur.

U krijgt een broodje, een goodiebag met attenties van lokale ondernemers, en kunt in gesprek met Carola. Uiteraard zijn ook mensen van de lokale fractie SGP-ChristenUnie beschikbaar voor uw vragen! Er is plaats voor 50 bezoekers, dus geef u snel op via het email. Na dit evenement gaat Carola samen met lokale politici de straat op.

Wanneer?
17 maart 2018 van 12.00 tot 13.00 uur
Organisator
SGP-ChristenUnie Hendrik-Ido-Ambacht
broodjesmetcarola@gmail.com
Locatie:
Campagnehuis aan de Nijverheidsweg 75
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.