Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Verkiezingsavond in het gemeentehuis

Verkiezingsavond in het gemeentehuis

Op woensdag 21 maart gaan inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht stemmen voor een nieuwe gemeenteraad. We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de uitslag.

Verkiezingsavond
Kom op 21 maart vanaf 21.00 uur naar het gemeentehuis, daar bent u (samen met alle Ambachters) welkom om de uitslagen op de voet volgen. Burgemeester Jan Heijkoop presenteert de avond. Uiteraard met een hapje en een drankje erbij. De voorlopige uitslag van zowel de gemeenteraadsvergaderingen als het referendum is naar verwachting rond middernacht bekend.

Definitieve uitslag
De definitieve uitslag wordt op vrijdag 23 maart om 10.00 uur officieel gepresenteerd. Ook daar bent u van harte voor uitgenodigd.
Let op: op het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht presenteren we alleen de definitieve uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen. De definitieve uitslag van het referendum wordt in Dordrecht bekend gemaakt.

Wanneer?
21 maart 2018 van 21.00 tot 00.00 uur
Organisator
Gemeente Hendrik Ido Ambacht
Locatie:
in het gemeentehuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.