Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hi5After school - Hindernisbaan (8-12 jaar)

Hi5After school - Hindernisbaan (8-12 jaar)

Kom je helemaal uitleven op de hindernisbaan!
Speciaal voor Hi5After school is er een zaal in de ridderhal gereserveerd en omgetoverd tot een pittig parcours! Er kunnen 50 kinderen meedoen, dus geef je van te voren even op. Opgeven doe je via de website.

Let op: De inloop is vandaag gesloten.

Wanneer?
21 maart 2018 van 14.30 tot 16.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Sporthal de Ridderhal, Hoge Kade 60
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.