Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Hospice de Cirkel

Koffie met... Hospice de Cirkel

Geborgenheid in de laatste levensfase
Hospice De Cirkel is een plaatsvervangend thuis waar ongeneeslijk zieken die niet langer dan drie maanden te leven hebben, te gast zijn om te sterven. De kwaliteit van hun leven in de laatste fase staat hierbij centraal. De bewoners krijgen in het hospice dezelfde zorg als ze thuis zouden hebben van de thuiszorg, de huisarts, familie en vrienden. Bovendien kunnen ze rekenen op de aanwezigheid en zorg van vrijwilligers. De Cirkel staat voor geborgenheid, de cirkel van het leven. Het biedt niet alleen terminale patiënten een veilige en huiselijke omgeving, maar ook ondersteuning en begeleiding voor de naasten. Iris van Putten vertelt over Hospice De Cirkel tijdens deze Koffie met...

Koffie met...
Koffie met... is een laagdrempelige reeks koffieochtenden, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Indo-Ambacht
Datum: donderdag 22 maart
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Toegang: Gratis| aanmelden is niet nodig

Wanneer?
22 maart 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.