Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hi5After school - Paas high tea (8-12 jaar)

Hi5After school - Paas high tea (8-12 jaar)

Het is weer bijna pasen en dat gaan wij niet ongemerkt voorbij laten gaan! We gaan namelijk een heerlijke paas high tea houden! We gaan eerst wat lekkere hapjes maken en daarna hebben we de tijd om het heerlijk op te smikkelen.

We hebben twee rondes waar steeds 10 kinderen aan mee kunnen doen.
Ronde 1: 14.30-15.30 uur
Ronde 2: 15.45-16.45 uur.

Kom je gezellig meedoen? Opgeven doe je via de website.

Wanneer?
28 maart 2018 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Baxhuis, Hoge Kade 58
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.