Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... kindercoach Madelon van Rijn

Koffie met... kindercoach Madelon van Rijn

Een interactieve lezing over overprikkeling bij kinderen
We leven in een drukke wereld vol met prikkels. Kinderen krijgen er per dag heel wat te verwerken, zowel thuis als op school. Steeds meer kinderen zijn extra gevoelig voor prikkels en hebben moeite met de verwerking ervan. Het opvoeden van een kind dat snel overprikkeld raakt is niet altijd makkelijk. Herken je dit? Madelon van Rijn, kindercoach, gaat in een interactieve lezing in op dit vraagstuk.

Hoe kun je de overprikkeling voorkomen en wat doe je als je zoon of dochter toch overprikkeld raakt?
Ouders, grootouders en geïnteresseerden zijn van harte welkom deze donderdagochtend tijdens de Koffie met...!

Praktische informatie
Datum: donderdag 29 maart
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Prijs: gratis | aanmelden niet nodig

Wanneer?
29 maart 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.