Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Marco Boer

Koffie met... Marco Boer

Kunstenaar die aquarelleert met een beperkt kleurpalet
Deze ochtend komt Marco Boer op de koffie. Als kunstenaar is hij al sinds 1997 bezig met aquarelleren. Prachtige aquarellen staan op zijn naam. In de loop van de jaren heeft hij een unieke stijl ontwikkeld: met een beperkt kleurpalet weet hij realistische landschappen vorm te geven. Suggereren en de kunst van het weglaten is hem op het lijf geschreven.

Is hij alleen bekend in de omgeving? Zeker niet! Zowel in groepsverband als individueel heeft hij nationaal en internationaal geëxposeerd. Diverse prijzen staan op zijn naam.

Benieuwd naar het verhaal én werk van deze getalenteerde man? Kom op donderdag 5 april naar Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht. Deze Koffie met... wordt georganiseerd in samenwerking met Kunstcafé Drechtsteden.

Van 3 t/m 27 april hangt in de bibliotheek een kunstproject van hem. Deze is te bekijken tijdens de openingsuren van de bibliotheek

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum: donderdag 5 april
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Toegang: gratis| vrije inloop

Wanneer?
5 april 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.