Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De brandweer houdt een informatieavond

De brandweer houdt een informatieavond

Vandaag organiseert de brandweer in Hendrik-Ido-Ambacht een informatieavond voor geïnteresseerde nieuwe collega’s. De brandweer is namelijk op zoek naar nieuwe aanwas.

Tijdens de informatieavond kunnen geïnteresseerden kennis maken met de brandweer. Bezoekers kunnen de brandweer zelf beleven, er wordt meer vertelt over de brandweer en wat bij de functie komt kijken. Ze mogen ook zelf aan de slag: het blussen, het bekijken van het brandweermaterieel en werken met hydraulisch gereedschap zijn één van de kennismakingsonderdelen.

De informatieavond vindt plaats in de brandweerkazerne in Hendrik-Ido-Ambacht en start om half acht. Aanmelden voor de informatieavond kan via www.brandweerzhz.nl.

Wanneer?
5 april 2018 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Brandweer Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
in de brandweerkazerne aan de Krommeweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.