Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

BOVEN.Live

BOVEN.Live

Speciaal voor de liefhebbers van een gezellige zondagmiddag met een hapje, drankje en live muziek organiseert Cascade op zondag 8 april BOVEN.Live met een optreden van de Willem van de Graaf Band uit Alblasserdam.

Na een aantal zeer geslaagde edities van BOVEN.Live eerder dit seizoen kwamen er veel positieve reacties en de vraag om een vervolg. Deze keer zal het optreden worden verzorgd door de Willem van de Graaf Band uit Alblasserdam. Omdat de bandleden allen de 50 jaar zijn gepasseerd, wordt hun muziekvoorkeur bepaald door het tijdbeeld van Buddy Holly, The Beatles, The Rolling Stones en andere bluesartiesten.

De band bestaat uit Met Wim Lavooy op drums, bassist Arno Suyker, toetsenist Cees de Bruijn, gitarist Gerard Boontjes en zanger/gitarist Willem van de Graaf. Met veel plezier hebben zij keihard gewerkt aan een spetterend repertoire van wereldberoemde nummers, onder andere van The Shadows en Cliff Richard. Daarnaast worden er ook nummers van tijdgenoten als Dire Straits gespeeld.

Kaartjes kosten € 5,00 en zijn te bestellen via de website, telefonisch via 078-6819230 of aan de kassa van Cascade.

Wanneer?
8 april 2018 van 15.00 tot 18.00 uur
Organisator
Grand café BOVEN
Locatie:
1e verdieping Cascade, Hoge Kade 49
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.