Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hi5After school - Eetbare vlinders maken (8-12 jaar)

Hi5After school - Eetbare vlinders maken (8-12 jaar)

Vandaag gaan we aan de slag met wasknijpers, zakjes en heel veel fruit en popcorn! Nieuwsgierig geworden? Kom dan gezellig meedoen! De activiteit start om 14.30 uur. Geef je van te voren even op, dan weten wij hoeveel boodschappen we moeten halen.

Uiteraard is er van 14.00-17.00 uur de mogelijkheid om naar de inloop te komen.

Wanneer?
11 april 2018 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Baxhuis, Hoge Kade 58
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.