Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... de bibliotheekconsulent

Koffie met... de bibliotheekconsulent

Media voor Ukkies
De jeugd van tegenwoordig groeit op in een digitale omgeving. Peuters en kleuters kijken naar televisie, gebruiken tablets en computers én spelen apps en games. Dit vinden we steeds vaker normaal. Media bieden ongekende mogelijkheden. Toch moet je ook blijven opletten als ouder. Hoe zorg je er voor dat jouw kind voornamelijk de positieve effecten meekrijgt? Wanneer moet je opletten en bijsturen? Hoe verhouden digitale activiteiten zich tot spelen en voorlezen? Welke media zet je op welke leeftijd in?

Op 12 april komt de bibliotheekconsulent hierover vertellen bij Koffie met... Kom je ook? Je bent welkom van 10.30 tot 12.00 uur in Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum: donderdag 12 april
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Toegang: gratis| vrije inloop

Wanneer?
12 april 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.