Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fancy fair in het Brontheater

Fancy fair in het Brontheater

SOL Admiraal en SOL Krommeweg, bij veel Ambachters bekend als obs De Bron, nodigen iedereen uit voor de grote fancy fair, die vrijdag 13 april plaatsvindt in het Brontheater. Een speciale werkgroep van ouders en leerkrachten is de afgelopen maanden druk in de weer geweest om het geheel tot een waar festijn te maken.

De fancy fair is een tweejaarlijks terugkerend evenement, dat al sinds de “geboorte” van de school wordt gehouden. Het trekt altijd veel publiek. De opbrengst van de fancy fair is bestemd voor de aanschaf van materialen. Zo heeft de school de afgelopen jaren geluidsapparatuur, sporttenues, materiaal voor zelfstandig werken, prentenboeken, speeltoestellen voor het schoolplein en leesboeken kunnen aanschaffen.

Op de fancy fair valt voor jong en oud van alles te beleven. Tussen 14.30 en 17.30 uur kan er op leerkrachten gegooid worden, is er blikgooien, bootje vissen, spijkerbroekhangen, ringwerpen, een kleine loterij, schminken, sjoelen, raar met je haar, kokosnoten vangen, een springkussen en nog veel meer. Natuurlijk draait ook het Rad van Avontuur op volle toeren.

’s Avonds van 18.30 tot 21.30 uur is iedereen weer van harte welkom. Ook dan weer vele spelletjes. Natuurlijk is er een lokaal omgetoverd tot Markthal, waar boeken, glossy tijdschriften, kleine spellen en puzzels op een (nieuwe) eigenaar liggen te wachten. Als de kelen een beetje droog zijn geworden, kan er het een en ander genuttigd worden in het Grand Café.  Een echte aanrader is de koffie met speciale taarten.

Rond de klok van 20.45 uur vindt de trekking plaats van de steunbonnenactie. Iedereen is van harte welkom op de fancy fair.

Wanneer?
13 april 2018 van 14.30 tot 00.00 uur
Organisator
SOL Admiraal en SOL Krommeweg
Locatie:
in het Brontheater aan de Admiraal de Ruyterlaan 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.