Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Jaap van Beek

Koffie met... Jaap van Beek

Blijf in beweging!
Bewegen is belangrijk, maar niet altijd vanzelfsprekend. Waarom is het eigenlijk goed om in beweging te blijven? Hoe zet ik mezelf aan meer te bewegen? Hoe word ik meer een volhouder? Tijdens de koffie gaat Jaap van Beek je alles hierover vertellen.
Kom gezellig langs en laat je inspireren. Wie weet loop of fiets jij straks wel lange(re) afstanden! De toegang is gratis, net als de koffie. 

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum: donderdag 19 april
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Toegang: gratis| vrije inloop

Wanneer?
19 april 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.