Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zin in film

Zin in film

Zin in Film” is een gezamenlijke activiteit van Vorming en Toerusting van “De Ark” en “De Open Hof” .

De films die we vertonen laten je kijken naar het leven en zetten je aan tot nadenken. Ze gaan over hoe mensen, waar ter wereld ook, leven in vreugde en verdriet, hoe ze omgaan met een crisis, hoe ze geloven of niet geloven, soms de zin van hun leven op het spoor komen. De films nodigen uit tot contact met jezelf en met medekijkers. Na afloop is er gelegenheid om – onder het genot van een drankje – de film nog even op je in te laten werken.

IIn het Jeugdhuis van De Open Hof staan om 19.45 uur koffie en thee klaar. De film start om 20.00 uur. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 4,00 inclusief koffie en een drankje.

Wanneer?
21 april 2018 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in De Open Hof (ingang Jeugdhuis), Schildmanstraat 72
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.