Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hi5After school - Slijm maken (8-12 jaar)

Hi5After school - Slijm maken (8-12 jaar)

Bahhh! Slijm dat klinkt toch vies!
Maar stiekem is het toch wel erg leuk om het te maken! En het voelt nog lekker aan ook. De activiteit start om 14.30 uur. Geef je van te voren even op, zodat wij weten hoeveel boodschappen we moeten halen. Opgeven doe je via de website.

Uiteraard is er van 14.00-17.00 uur de mogelijkheid om naar de inloop te komen.

Wanneer?
25 april 2018 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Baxhuis, Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.